Praktische informatie

Omdat jij als ondernemer beseft dat je nooit uitgeleerd bent, jezelf moet blijven ontwikkelen en de nieuwe ondernemers academie Smie Academy dat als geen ander snapt en de koe bij de horens vat.

Word ook een smie en wees erbij! Ervaar dinsdag 15 oktober het Smie kick-off event in het AFAS theater Leusden. Laat je inspireren door en leer van zakenvrouw van het jaar Jacqueline Zuidweg, hoogleraar Erik Stam (Universiteit Utrecht), Paul Verburgt (auteur Minimal Management), topondernemer Marcel Broersma (Peak Value), business coach Gerard Werkhoven (oprichter Steppin Out), disruptie & innovatie expert Jan-Willem van Beek, netwerken specialist Rob Tol én Herman Zondag (COO Afas).

Het Smie kick-off event is inclusief uitgebreide netwerkborrel met luxe en volwaardig tapas diner. Stap een middag uit je bedrijf, leer van sterke groei experts en ontmoet gelijkgestemden.

Let op: er zijn nog enkele free tickets beschikbaar! Neem contact op met de organisatie, op = op!

***Update*** Winnen: tijdens het event maak je kans op een overnachting voor 2 in het Utrechtse designhotel The Anthony!

15:30 Inloop AFAS foyer

Dinsdag 15 oktober ben je vanaf 15:30 welkom bij AFAS Software in Leusden. Je kunt dan alvast starten met een drankje en kennismaken met andere bezoekers. Vanaf 15:45 is de theaterzaal geopend en kun je een mooie plek uitzoeken.

16:00 Start Smie kick-off event

Om 16:00 uur gaan we dan echt van start! Smie Academy heet je kort van harte welkom om vervolgens het podium te bieden aan diverse inspirerende sprekers!

16:05 Ondernemerschap en de doorgroeikloof * Prof. Dr. Erik Stam

Hoogleraar Ondernemerschap Erik Stam (Universiteit Utrecht) legt uit vanuit wetenschappelijk kader hoe het is gesteld met MKB Nederland en hoe de doorgroeikloof te overbruggen.

16:20 Ondernemen brengt risico's met zich mee * Jacqueline Zuidweg

Rasondernemer, initiatiefnemer van MKBDoorgaan en zakenvrouw van het jaar Jacqueline Zuidweg vindt ondernemen een feestje, maar weet als geen ander dat het ook een keerzijde kent. Ze neemt je mee in de wereld van financiële problemen, schulden, faillissementen en onbalans tussen werk en privé. Uiteraard is voor elk probleem een oplossing en verschaft ze je diverse nieuwe inzichten op dit vlak.

16:35 Dialoogsessie diverse ondernemers * Paul Verburgt, Marcel Broersma & Gerard Werkhoven

Onder leiding van tafeldame Irene van Gent gaan 3 succesvolle mkb ondernemers het gesprek aan met topondernemer Marcel Broersma, business coach & mentor Gerard Werkhoven en minimal management auteur Paul Verburgt. Er wordt open gesproken over groeipijn, leiderschap, transformatie, medewerkers binden en in hun kracht zetten, de gevolgen van te snel groeien, leren loslaten en het nut van blijven leren en sparren met anderen.

17:10 Disruptie en (daarom?) innovatie * Jan-Willem van Beek

Disruptie en marktverstoorders komen steeds vaker en sneller voor. Gaaf als je er zelf één bent, echter bedreigend als je als ondernemer er mee te maken krijgt. Innovatie expert Jan-Willem van Beek legt je uit wat er bij disruptie komt kijken, hoe belangrijk innovatie is en geeft je de ‘best practices’ van disruptors Snappcar en Peerby. Dit doet hij interactief met het publiek, dus houd je mobiel bij de hand. Valt er ook nog wat moois te winnen!

17:25 Het geheim achter het grote succes van AFAS * Herman Zondag

Directeur Herman Zondag verklapt het geheim achter het grote succes van AFAS Software. Wat maakt AFAS zo uniek en hoe komt het dat zij elk jaar ontzettend hard door blijven groeien?

17:45 Netwerken doe je (niet) zo * Rob Tol

Rob Tol, eigenaar van Netwerk Academie, deelt met jou de do’s en don’t omtrent netwerken, zodat jij op oprechte wijze jouw netwerk voor jou laat werken en je meer business genereert. Rob’s werkwijze leidt snel tot nieuwe inzichten omdat hij altijd het publiek actief bij zijn sessie betrekt. Uiteindelijk leidt Rob op speciale wijze alle bezoekers naar het diner.

18:00 Diner & borrel

Van kennis absorberen krijg je trek en dorst. Na het kennis event is er volop mogelijkheid om beneden in de foyer na te praten onder het genot van een drankje en een uitgebreid, luxe tapas diner. Dus geen rondje snacks, we pakken echt uit met zeer exclusieve en culinaire geneugten! Je zult niks tekort komen. Kun je gelijk de tips van Rob Tol goed toepassen.

19:30 Einde event

Aan alles komt een einde. Na een middag vol kennis explosie, dialoogsessies, lezingen, een interactieve quiz en een goed gevulde maag is het tijd om weer huiswaarts te keren. Ben je met de auto? De files zijn dan weer opgelost, wel zo praktisch.

Het Smie kick-off event is dé start van Smie Academy. Deze nieuwe ondernemers academie biedt een uniek ‘leven lang leren concept’ voor leergierige en ambitieuze ondernemers, bestuurdersdirectieleden en overige leiders die betrokken zijn bij de groei en strategie van hun organisatie (met personeel).

Besluit je om binnen 6 maanden na de kick-off lid te worden van Smie Academy? Dan wordt je ticket waarde (€ 99,- incl. btw) met je jaarabonnement verrekend.

Locatie: het AFAS theater heeft 237 stoelen en er zijn voorzieningen zoals een lift. Rolstoelen zijn beperkt mogelijk. Neem voor de zekerheid contact op met de organisatie. Het adres is Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden.

Parkeren: je kunt op het eigen terrein van AFAS en in de parkeergarage onder het pand van AFAS parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich na de ingang meteen aan de rechterkant en voor de parkeergarage rijd je bij de ingang rechtdoor naar beneden de parkeergarage in. Er zijn +/- 130 parkeerplaatsen.

We verzoeken je niet op het parkeerterrein achter Hotel Van der Valk of andere bedrijven te parkeren.

Opladen elektrische auto: bij AFAS zijn 10 laadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig. Deze parkeerplaatsen zijn voorzien van blauwe coating op de tegels. 4 laadpunten staan in de kelder, 6 laadpunten staan buiten direct bij de ingang.

Route OV: ideaal vanuit (station) Amersfoort rijdt er Stadsbus 17 naar bedrijventerrein De Horst. Check voor de zekerheid OV site 9292.

Met de fiets: vooral doen, is erg gezond! Er is een fietsenstalling in de kelder.

Voor wie is deze kick-off geschikt?

Smie Academy richt zich op ondernemers, managing directors, bestuurders, directieleden, eindbazen. Kortom iedereen die de regie heeft over een organisatie met personeel. In de praktijk zijn dit vaak organisaties met 10 tot 200 FTE.

Ik heb slechts 3 FTE in dienst en groei hard. Ben ik welkom?

Ja ook dan is dit event uitermate geschikt voor jou. Sommige sprekers hebben ervaring met het aansturen van duizenden medewerkers, maar kunnen zich goed verplaatsen in ondernemers die kleiner zijn.

Hoe kom ik bij het event?

Even één blokje terug. Bij Locatie & Route staat vanuit verschillende invalshoeken hoe je er komt en welke (parkeer)faciliteiten en dergelijke er zijn.

Wat is een smie eigenlijk?

Jaja… goede vraag! Komen we nog uitgebreider op terug op de nieuwe Smie Academy website. Is ieder geval iets moois, iets positiefs, iets bijzonders…

Is het een beetje zitten en passief luisteren?

Nee, scheid uit. Het is een theater sessie en de sprekers gaan de interactie met het publiek niet uit de weg. Halverwege het event is een sessie interactief met je telefoon erbij waarbij er tevens wat te winnen valt! Na de kennis sessies is de borrel met uitgebreid diner en ontmoet je gelijkgestemden.

Wat kan ik winnen tijdens het event?

Dat is niet niks: de hoofdprijs is een overnachting voor 2 in het nieuwe hippe hotel The Anthony in Utrecht.

Kan ik echt die € 99,- ticketkosten inruilen bij een smie abonnement?

Jazeker! 15 oktober lanceren we een nieuwe academie met een uniek leven lang leren concept, waarbij jij bepaalt wat je leert! Een abonnement is niet verplicht, maar biedt wel veel voordelen. En ja, je mag je ticket van dit kick-off event aftrekken van je eerste jaar. Heb je die alvast in de pocket.

Hoe werkt het als je een voucher hebt ontvangen?

Meerdere partners hebben gratis vouchers ter beschikking gesteld. Heb je zo’n voucher ontvangen, dan is het een kwestie van deze code in te voeren als je je tickets bestelt. Dat gaat heel simpel hier. Ga naar tickets, tik aantal in en de voer de vouchercode. Vernieuw de winkelmand en doorloop de overige stappen. De bestelling wordt dan naar € 0,00 gezet. Ook interesse in een voucher? Neem contact op met de organisatie. Er zijn nog enkele stuks in omloop!

Wat als ik toch onverwachts niet kan komen?

Dat is jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Toch vragen we je om uiterlijk 48 uur van te voren af te melden, anders zijn we genoodzaakt om 50% van de ticket kosten in rekening te brengen. Let op: dat geldt ook als je een kortingsvoucher hebt! En nee, dit soort regels doen we niet om je te pesten. Gezien het beperkt aantal plaatsen in het theater en bijhorende catering is dit belangrijk. Uiteraard kun je ook je ticket aan iemand doorgeven. Laat even weten wie de nieuwe bezoeker is. Afmelden of wijzigingen doorgeven kan heel simpel door een mail te sturen naar de organisatie.

Krijg ik een (E-)ticket?

Nee. Jouw registratie hebben we succesvol ontvangen. Een host van AFAS Software ontvangt jou bij entree en je wordt digitaal aangemeld. We sturen je nog 1 dag van te voren een laatste (bevestigings)mail met laatste nieuws en instructies. Tip: sla dit e-mail adres daarom op in je lijst -> eenlevenlangleren at smieacademy punt nl.

l

Capaciteit: 237 stoelen


Datum: 15 oktober 2019


Tijdsduur: 16:00 – 19:30 uur


Locatie: AFAS theater Leusden


Programma: 8 sprekers


Inclusief: borrel & tapas diner